Kategorije
Moja BeeZ priča

Brand Zeina & Zara Abaya – Ljubav dvije sestre, potpuno različite, a srcem iste!

Vjerujemo da svaka žena kada zamišlja sebe u nekom najprofinjenijem i najelegantnijem izdanju, mašta o tome kako kupuje i oblači raskošne haljine sačinjene od najfinijeg platna. Međutim, postoje mjesta gdje takva maštanja zaista postaju stvarnost.

Vjerujemo da svaka žena kada zamišlja sebe u nekom najprofinjenijem i najelegantnijem izdanju, mašta o tome kako kupuje i oblači raskošne haljine sačinjene od najfinijeg platna.

Međutim, postoje mjesta gdje takva maštanja zaista postaju stvarnost.

Upravo takve haljine – abaye, koje će svaku ženu učiniti elegantnom i profinjenom, nastaju pod brendom Zeina & Zara Abaya.

Ovaj brend oformile su dvije sestre Zeina i Zara iz Zenice, nudeći svim ženama izuzetno kreativne komade odjeće od najkvalitetnijeg italijanskog platna.

Zeinine i Zarine abaye odišu jednostavnošću i elegancijom, a namijenjene su svim ženama koje žele da sačuvaju svoju tajnovitost, a istaknuti eleganciju, ljupkost i ženstvenost na jedan nenametljiv i profinjen način.

Za kraj, citiraćemo dvije sestre, koje za svoje haljine kažu:

“Ljepota skrivenog ženskog pokreta.

Ljepota žene uvijene u najfiniji meki komad italijanskog najkvalitetnijeg platna. Inspiracija u vašim željama pretvara se u kreaciju od kragne do dna.

Po modelu od 1 do 10 komada haljina da sačuvamo vašu jedinstvenost.

Ljubav dvije sestre – potpuno različite, a srcem iste.”

Zeina i Zara

Zeina & Zara Abaya brend možete pronaći na www.facebook.com/zeinazaraabaya.

Naručiti možete i putem telefona: 061 / 522 – 955.

Posjetite Zeina & Zara Abaya facebook stranicu, uvjerite se u ljepotu haljina ovoga brenda i poručite za sebe nešto po vrlo pristupačnim cijenama za naše tržište!


Ako želiš da Beez podrži i tvoj mali biznis prijavi se OVDJE.