Kategorije
Članci

Craft Time platforma: Kreativna zajednica puna mašte, inspiracije i podrške!

Ovu platformu čine posebnom njeni IZLAGAČI.

Od marta 2024. godine naš projekat Craft Time ugledao je svjetlo dana i možemo reći da smo prezadovoljni i preponosni svime što se odigralo u ovome kratkom periodu.

Vrlo brzo nakon pokretanja počeli su pristizati prvi izlagači i tako je krenula da raste naša zajednica koja danas broji oko 50 izlagača iz cijele BiH.

A, ono po čemu je ova platforma posebna jesu njeni IZLAGAČI. Istinski zaljubljenici u ručni rad. Zahvaljujući njihovoj ljubavi Craft Time platforma, iz dana u dan, postaje mjesto susreta, razmjene iskustava i međusobne podrške.

Naravno, posebni smo i po tome što smo većinu vremena na raspolaganju našim izlagačima i koji kroz komunikaciju s nama mogu dobiti podršku, savjet ili dobronamjernu sugestiju.

Također, na Craft Time platformi izlagači imaju priliku pristupati našim edukacijama pod povoljnijim cijenama i biti dio Craft Time kluba.

Paleta handmade proizvoda je široka, tako da uvijek na Craft Time platformi možete pronaći nešto za sebe ili za drage ljude. Svaki izlagač ima svoju Craft Time karticu na kojoj se nalaze njegovi podaci, fotografije proizvoda, lična priča o motivaciji i ciljevima te podaci za kontakt.

Kada kupujete putem Craft Time platforme možete biti sigurni da kupujete od pouzdanog izlagača te imate priliku upoznati ga prije kupovine, povezati se s njim i istinski shvatiti vrijednost truda utkanog u svaki proizvod.

Kupovinu na kraju obavljate direktnim kontaktom i dogovorom sa izlagačem.

Zato, ako tražite istinske zaljubljenike u ručni rad i 100% handmade proizvode onda dođite na Craft Time platformu i odaberite nešto iz bogate ponude naših izlagača (ponudu pogledajte OVDJE).

A ako tražite mjesto za svoj handmade biznis na kojem ćete predstaviti svoje proizvode, postepeno rasti, razvijati se, dobiti podršku, biti dio kreativne zajednice i zadržati autentičnost – prijavite se kao izlagač na Craft Time platformu.

Izlaganje na Craft Time platformi je 30KM/za period od 4 mjeseca.

Zato, postanite izlagač i prijavite svoj mali biznis ili hobi putem PRIJAVNOG OBRASCA, a mi ćemo vam se javiti sa daljim uputama.

Dobro nam došli!