Kategorije
Članci

Indmade nakit – brend koji potiče tvoju autentičnost!

Uvijek treba da imamo svoj stav, svoje mišljenje, svoje ja u traganju za vlastitim stilom i samima sobom.

Posebno nas raduje kada naiđemo na unikatni i autentičan dizajn. Već na prvi pogled shvatite da ste se susreli sa nečim što ima vlastitu priču koja obećava. Upravo, takav dizajn nalazi se iza imena Indmade

U pitanju je nakit koji će vas na prvi pogled oduševiti, a njegova vlasnica, mlada i kreativna Indira, nam ponosno poručuje: ”Uvijek treba da imamo svoj stav, svoje mišljenje, svoje ja u traganju za vlastitim stilom i samima sobom. Odlučno kažemo ko smo i da nas ništa ne spriječi da budemo to što jesmo! Unikatni i jedinstveni! Svako ponaosob.”

Indmade nakit obiluje raznovrsnom i bogatom ponudom, a u nastavku saznajte više o ovome brendu…

 

 

Šta nam ovaj brend nudi?

Za Indmade nakit možemo, već na prvi pogled, reći da predstavlja cjelovitu priču. Sve što Indira dizajnira i kreira odiše upečatljivim stilom koji morate zapamtiti. Čini se da Indmade nakit, i to svaki komad ponaosob, govori za sebe, donoseći osobi koja ga nosi  samopouzdanje i autentičnost. Indmade ponuda je raznovrsna – od zanimljivih kožnih narukvica do razigranih komada koji će unijeti radost i optimizam svakome ko se susretne s njima.

Kome su proizvodi namijenjeni?

Ovo je nakit, kako kaže njegova vlasnica Indira, za sve one osobe koje vole jedinstvenost i koje žele ostaviti trag. Nositi Indmade nakit znači imati vlastiti stav. Zato, ako ste osoba koja želi biti drugačija i koja želi nositi nakit koji potiče unikatnost – potražite Indmade nakit i nagradite sebe već danas.

Šta kažu drugi?

Gdje možete pronaći više o ovim proizvodima?