Moj mali BeeZnis


Šta je Moj mali BeeZnis

Putem beez-bih.com stranice sada imaš priliku da dobiješ svoju posebnu podstranicu gdje ćeš moći da prezentiraš svoj mali biznis, kreativni rad ili hobi.

BeeZ tim će da brine da tvoja podstranica bude dostupna što većem broju ljudi, tako što će na sedmičnom nivou brinuti o promociji, tehničkim detaljima te usmjeriti kupce ka tebi.

Moj mali BeeZnis je prilika da tvoj posao bude jasno i efektno predstavljen na jednom mjestu uz prilagodbu tvoje podstranice za internet pretrage.

Čekamo te!

Kako ćemo ti pomoći

Prezentacija

Na podstranici nalaze se sve bitne informacije o tvome biznisu. Kupci će odmah znati čime se baviš, šta nudiš i kako da dođu do tebe. Svaki biznis na podstranici ima svoju kratku priču koju kreira naš stručni tim za kreativno pisanje.

Promocija

Na sedmičnom nivou sve podstranice, koje se nalaze unutar platforme Moj mali BeeZnis, promovišemo putem društvenih mreža kreirajući, sporadično, posebne ponude koje su vizuelno privlačne i interesantne kupcima.

Tehnička podrška i prilagodba za tražilice

Tvoja podstranica ima našu tehničku podršku tako da ne moraš da brineš. Također, podstranica je prilagođena za internet pretrage tako da će vrlo brzo tvoji kupci da je pronalaze i na Google tražilici!

Šta se nalazi na podstranici

Stranica ima sve bitne elemente, i to: naslovnu fotografiju, tvoj logo, tvoju kratku biznis priču, prezentaciju proizvoda (maksimalno do 10 proizvoda) i tvoje kontakt podatke.
Podstranica ima prezentacijski karakter tako da kupce usmjeravamo k tebi putem linkova za tvoje društvene mreže i ostalih kontakt podataka.

Šta je tvoj zadatak

Kada se prijaviš za Moj mali BeeZnis dostavljaš nam fotografije proizvoda sa cijenama. Unošenje proizvoda i podešavanje tvoje podstranice naša je briga. Novosti koje imaš, akcije, dodavanje novih proizvoda i izmjene cijena, dostavljaš nam na email , a mi ćemo u što skorijem roku ažurirati sadržaj tvoje podstranice.

Cijena podstranice

Način plaćanja

Plaćanje usluge Moj mali BeeZnis vrši se putem transakcijskog računa koji možeš zatražiti putem našeg emaila .

Usluga počinje teći od momenta uplate i traje 30 dana.

U rok od 30 dana ulazi i unošenje proizvoda, ažuriranja i izmjene sadržaja  kao i inicijalno kreiranje podstranice.

Nakon isteka perioda od 30 dana, ako se u roku od 5 dana ne izvrši uplata za naredni mjesec, podstranica će biti privremeno deaktivirana. Ponovnom uplatom podstranica će biti opet u funkciji.