Kategorije
Članci

Online instrukcije: Da li je poduzetništvo za mene?

Opcija koja vam se konstantno mota po glavi je – pokretanje vlastitog posla? Želite ući u svijet poduzetništva, ali niste sigurni jeste li vi prava osoba za to?

Došli ste do tačke kada razmišljate kuda dalje?

Želite napraviti promjenu i zaokret? Nemate posao ili vam je trenutni rad za drugoga postao noćna mora? Opcija koja vam se konstantno mota po glavi je – pokretanje vlastitog posla? Želite ući u svijet poduzetništva, ali niste sigurni jeste li vi prava osoba za to?

Upravo smo tu da vam pomognemo. Kroz online instrukcije pod nazivom Da li je poduzetništvo za mene? provest ćemo vas kroz najznačajnija pitanja koja muče buduće poduzetnike:

  1. Šta sve treba da znam prije nego zakoračim u poduzetničke vode?
  2. Jesam li prava osoba za to?
  3. Koje greške da izbjegavam?
  4. Kako do početnog kapitala?
  5. Koji oblik poslovanja odabrati?
  6. Kako napraviti svoj prvi poslovni plan?
  7. Radni zadatak: Samostalno sastavljanje poslovnog plana

Instrukcije će se realizovati preko BeeZ (beez-bih.com) stranice, gdje ćeš sa pristupnom šifrom, u periodu od 7 dana moći da primaš i pregledaš lekcije i uradiš završni rad na zadanu temu.

Napomena: I nakon isteka radnog perioda od 7 dana, lekcije ostaju dostupne još naredne dvije sedmice, tako da možeš bez pritiska i kada ti odgovara prolaziti gradivo.

Prijave putem OBRASCA

Cijena cjelokupnog ciklusa: 20 KM

Za realizaciju uplate, javiti se na e-mail:

Ovaj kurs moderirat će saradnici BeeZ zajednice koji posjeduju stručna znanja iz zadane oblasti. Tokom perioda instrukcija polaznici imaju konstantnu e-mail podršku instruktora/ice.