Kategorije
Članci

Tuzlanka Mela i njezine difuzer narukvice: Susret sa lavinim kamenom me je opčinio!

Mela kreira privlačne narukvice i ogrlice sačinjene od lavinog kamena.

Svi volimo nakit. Nakit nas usrećuje i pomaže nam da se izdvojimo od drugih te da putem njega prenesemo svoj stav, stilski izražaj ili određenu poruku.

Nakit, osim što ima estetsku ulogu, često je i draga uspomena.

Međutim, postoji i nakit koji zbog svojih specifičnih svojstava može i da povoljno utječe na naše zdravlje.

Upravo takav nakit kreira Mela iz Tuzle pod nazivom Difuzeri_M_ . Naime, Mela kreira privlačne narukvice i ogrlice sačinjene od lavinog kamena.

 
U nastavku saznajte više…

 

O čemu je riječ?

Kako kaže Mela, već na prvi susret sa lavinim kamenom, ostala je oduševljena. Taj susret se desio sasvim slučajno, ali ljubav koja je tada nastala traje i dalje. Naime, danas Mela uspješno vodi svoju radionicu pod nazivom Difuzeri_M_ u kojoj kreira narukvice i ogrlice od lavinog kamena.

Lavin kamen je poznat po svojoj terapeutskoj ulozi, tako da je njegova primjena u izradi nakita itekako poželjna.

Narukvica koja je izrađena od ove vrste kamena je lagana, porozna i što je najvažnije ima sposobnost upijanja eteričnih ulja čiji miris, putem ove narukvice, nosite uvijek sa sobom.

Narukvica difuzer je jednostavna i elegantna, zadržava miris mnogo duže nego što to čini koža, štedeći mirisne kapi svaki dan, tako da je upotreba eteričnih ulja uz korištenje narukvice difuzera jeftinija i praktičnija od direktnog nanošenja esencijalnih ulja na kožu.

Za izradu difuzer narukvice koristi se jedan od najstarijih kristala pod nazivom Ahat.

Dolaze sa jednim ili tri ahata u bijeloj, ljubičastoj ili zelenoj boj

Kome su proizvodi namijenjeni?

Upravo zbog svojstava koja smo naveli, Meline narukvice mogu koristiti svi. One su lagane te zbog eteričnih ulja i terapeutskog učinka, pogodne su za svakoga.
Također, njihova elegancija i jednostavnost, omogućavaju kombiniranje sa različitim odjevnim kombinacijama. Kao ukras na ruci ili vratu ostavit će dojam odmjerenosti i elegancije.

Šta kažu zadovoljni kupci?

Gdje možete pronaći više o ovim proizvodima?