Kategorije
Članci

Uspješna priča iz Travnika: Brend ”Sumenko” njeguje vašu kožu na potpuno prirodan način!

U želji da ponudi proizvode, koji su nastali od 100% prirodnih sirovina, nastao je bh. brend pod nazivom Sumenko.

U svakodnevnim obavezama, često zaboravimo koliko je važno pravilno njegovati kožu i pružiti joj pažnju kakvu ona zaista zaslužuje – jer, prisjetimo se, koža je naš najveći organ i baš zbog toga treba da ima pravi kraljevski tretman.

Kažu da koža sve pamti i nerijetko smo skloni zanemariti upozoravajuće signale da joj nedostaje hrana koja dolazi iz prirode. Koža sama po sebi teži ka prirodnom, zbog čega prirodne sastojke ”prepoznaje” te ih lakše i brže ugrađuje u svoje stanice.

Zato, ukoliko ste u mogućnosti, uvijek trebate dati prednost proizvodima za njegu kože koji su 100% prirodni, jer budite sigurni da će vam koža to vratiti na najbolji način.

Upravo u želji da ponudi proizvode, koji su nastali od 100% prirodnih sirovina, nastao je bh. brend pod nazivom Sumenko.

Ovaj brend djeluje kao tradicionalni obrt u Travniku i vrijedno brine da sve što proizvede bude potpuno prirodno.

Saznajte više u nastavku priče…

 

Kako je sve počelo?

Sumenko svoju priču započinje još 2018. godine kada, zbog problema sa kožom u porodici, nastaju prvi prirodni proizvodi koji su se vrlo brzo pokazali kao dobro rješenje.
 
Ovaj brend nastavlja da radi punom parom, sa glavnim i jedinim ciljem: ponuditi proizvode koji su sačinjeni od 100% prirodnih sirovina, bez parfema, sulfata i parabena.
 
I naravno, zahvaljujući stručnom znanju odgovorne osobe za proizvodnju, koja je diplomirani inženjer hemijske tehnologije, Sumenko i danas istrajava u svojoj misiji i pomaže svima koji imaju problema sa kožom ili jednostavno žele njegovati svoju kožu na prirodan način.
 

Šta nam ovaj brend nudi?

Sumenko ponuda je zaista bogata. Oduševit će vas široka lepeza prirodnih proizvoda, kao što su: sapuni rađeni toplim i hladnim procesom izrade sapuna, glicerinski sapuni poboljšani uljima, maslac za tijelo, melem za usne…

Svaki proizvod je na svoj način poseban zahvaljujući različitim sastojcima koji su primamljivi izledom, mirisom i svojim korisnim djelovanjem.

Sapun sa dodatkom cimeta. Sapun se preporučuje za liječenje mladalačkih akni i mitisera. Namijenjen za sve tipove kože.
Melem za usne. Sastojci: Shea puter, kakao puter, kokos ulje, vitamin E. Vanilija i ruža.
Sumenko proizvodi su 100% ručni rad.
Sumenko proizvodi su 100% prirodni.

Kome su proizvodi namijenjeni?

Prirodne proizvode ovoga brenda mogu koristiti svi koji žele osigurati zdravu i pravilnu njegu za svoju kožu. Proizvodi su potpuno ekološki tako da i naša okolina može da bude bez brige. Naravno, svi sastojci su sigurni, bez alergena, čime i naši najmlađi mogu da uživaju u blagodatima Sumenko proizvoda.
 
Sumenko proizvodi su namijenjeni i osobama koje imaju određenih problema sa kožom. Zahvaljujući njihovim prirodnim sastojcima problematična koža se brže oporavlja uspostavljajući svoju prirodnu ravnotežu.
Sapun od lavande
Maslac za kožu

Šta kažu zadovoljni kupci?

Gdje možete pronaći više o ovim proizvodima?