Kategorije
Moja BeeZ priča

Zavrzlama Art Studio – čarolija koja traje!

Danas je ovaj studio prepoznatljiv brend koji ulijeva povjerenje, oduševljava i što je najbitnije, od samog početka, ne dozvoljava da čarolija prestane.

Da li vjerujete u snove?

One male, skrivene snove koji se polako gnijezde u našim mislima, rastu i onda toliko narastu da postanu jedna topla ideja koja zaslužuje da se pokaže i zasja punim svjetlom.

Baš tako nastaju sve divne stvari na ovome svijetu koje nas kada ih ugledamo ostavljaju bez daha.

I tada, ne možemo, a da ne postavimo pitanje: Ko je imao toliko mašte, ljubavi i smjelosti da sanja te snove, osmisli tako divnu ideju, pretvori je u stvarnost i oduševi nas?

Vodeći se time, ovaj put vam želimo predstaviti autoricu  jedne takve ideje koja već četiri godine utopljava srca, učvršćuje prijateljstva i širi ljubav utkanu u jedinstven i prepoznatljiv dizajn.

Naša junakinja zove se Nadira Ahatović – Korjenić (29) iz Sarajeva, majka troje djece, osnivačica brenda Zavrzlama Art Studio i glavna grafička dizajnerica svih neodoljivih i maštovitih zavrzlama koje ovaj studio nudi.

Nadira Ahatović – Korjenić

Još u januaru 2017. godine mlada Nadira dizajnirala je svoj prvi poster ne sluteći da će ubrzo nakon toga izazvati veliku pažnju publike, a Zavrzlama Art Studio imati pune ruke posla i postati, već tada, njezin ”full time job”.

Danas je ovaj studio prepoznatljiv brend koji ulijeva povjerenje, oduševljava i što je najbitnije, od samog početka, ne dozvoljava da čarolija prestane.

Izvor: facebook.com/zavrzlama.art

Zavrzlama tim ozbiljno shvata svoju ulogu u kreiranju najljepših uspomena svojih klijenata, tako da svakom zadatku prilazi sa posebnom pažnjom i velikom dozom ljubavi, dobijajući zauzvrat povjerenje sa pozivnicom na mnoge rođendane, djevojačke večeri, vjenčanja, ali i sve druge bitne životne događaje.

Izvor: facebook.com/zavrzlama.art

Ove godine Zavrzlama Art Studio puni četiri godine svoga postojanja i trebalo bi nam dosta prostora da navedemo šta je sve ovaj studio dizajnirao i koliko je osmijeha izmamio, tako da ćemo, ovaj put, iz njihove raznovrsne ponude izdvojiti sljedeće:

Svaki od ovih proizvoda moguće je prilagoditi željama kupca.

Također, ako postoji nešto što kupac želi, a nije na ovome spisku, vrijedni Zavrzlama tim će naći rješenje i realizirati zamišljeno.

Ponudu Zavrzlama Art Studija pogledajte na njihovoj Facebook stranici i Instagram stranici  i uživajte u emociji, toplini i čaroliji koja traje.

______________

beez-bih.com