Edukacija

Kreativno pisanje

Maštaš o tome da pokreneš vlastiti blog, pišeš članke za svoju web i Facebook stranicu ili predstaviš svoje proizvode na kreativan način putem pisane forme? Na pravom si mjestu!

Kreiraj uspješan handmade biznis: od ideje do prve prodaje!

Nalaziš se na početku svoga handmade biznisa? Imaš ideju i odlučio/la si da kreneš u njenu realizaciju? Već imaš proizvod ali si nesiguran/a i pitaš se kako i šta dalje?

Javni nastup u poslovnom okruženju

Važno je znati savladati strah od javnog nastupa, naučiti ga kontrolirati i tako svoje poslovanje učiniti još boljim!

Kako motivirati svoj radni tim?

Vodite tim i ponekad vam se čini da je teško održati motivaciju zaposlenih na zadovoljavajućem nivou? Treba vam putokaz kako da na najbolji mogući način motivirate druge? Ove online instrukcije će vam pomoći u tome!

Storytelling ili kako naučiti pričati inspirativne biznis priče


Jedan od efikasnih marketinških alata za povezivanje sa kupcima jeste i Storytelling, odnosno pričanje nadahnjujuće biznis priče koja kupce treba da upozna sa brendom, motivira ih, zainteresira i potakne na akciju. Storytelling ima svoja pravila i može se naučiti. Zato vas pozivamo da nam se pridružite i da krenemo pričati priče zajedno!

Nauči jezik svojih kupaca!


Baviš se prodajom i želiš poboljšati komunikaciju sa svojim sadašnjim i budućim kupcima? Želiš proniknuti u njihove želje i potrebe, zato tražiš najbolji način za uspješnu komunikaciju? Zanima te kako kupcima najbolje predstaviti svoju ponudu, a da znaš da su te razumjeli?

Nauči pisati efektne reklamne tekstove za društvene mreže


Čini ti se da prolaze sati i sati dok bezuspješno pokušavaš osmisliti reklamni tekst za društvene mreže? Ali i kada tvoj osmišljeni tekst ugleda svjetlo dana ostaje nezapažen i publika ga uopšte ne doživljava? Došlo je vrijeme da naučiš nekoliko učinkovitih trikova koji će ti pomoći da pišeš reklamne tekstove sa lakoćom i bez stresa!

Tvoj dar za pisanje pretvori u uspješan online biznis


Kako znaš za sebe ne ispuštaš olovku i papir iz ruku? Uvijek nešto pišeš i ljudi koji te poznaju vole da čitaju tvoje priče? Tokom školovanja tvoji pismeni sastavi su bili najbolji i svi su tražili tvoju pomoć kada zagusti? E, to znači da imaš talenat i da je vrijeme da ga usmjeriš na pravo mjesto!