Edukacija

Iz udobnosti svoga doma pristupajte našim online instrukcijama namijenjenim početnicima u biznisu, ali i ostalim kategorijama polaznika.

Online instrukcije su originalni produkt i vlasništvo web stranice BeeZ,  kreirane na osnovu stručnog znanja i iskustva te prilagođene za jednostavno usvajanje.

Online instrukcije su pismene lekcije koje su dostupne na ovoj web stranici po danima (Dan 1, Dan 2…).

I nakon isteka radnog perioda od nekoliko dana, lekcije ostaju dostupne još naredne dvije sedmice, nakon završetka, tako da možete još 15 dana bez pritiska i kada vam odgovara prolaziti gradivo.

Instrukcije moderiraju saradnici BeeZ zajednice koji posjeduju stručna znanja iz zadane oblasti.Tokom perioda instrukcija polaznici imaju konstantnu E-mail podršku instruktora/ice.

NAČIN PRIJAVE:

Početak pojedinačnih instrukcija objavljujemo na našoj Facebook stranici i tada počinju prijave. Nakon vaše prijave i naše verifikacije, dobijate pristupnu šifru i program instrukcija.

Želimo vam ugodan boravak na našoj stranici i mnogo novih saznanja!

Za sve dodatne upite javite se na:

U nastavku (ispod) imate ponudu online instrukcija. Online instrukcije označene narandžasto su trenutno u toku.

Kreativno pisanje

23.11. - 29.11.2020. Maštaš o tome da pokreneš vlastiti blog, pišeš članke za svoju web i Facebook stranicu ili predstaviš svoje proizvode na kreativan način putem pisane forme? Na pravom si mjestu!

Kako pokrenuti i voditi poslovnu Facebook stranicu?

Ako želiš da saznaš kako da pokreneš i vodiš poslovnu Facebook stranicu, uspješno komuniciraš sa svojim fanovima ili klijentima - prijavi se!

Bonton u poslovnom okruženju

Ako želite saznati kako da svojim ponašanjem, pojavom ili načinom odijevanja ostavite dobar dojam u radnom okruženju - pridružite nam se!

Nisam dizajner, ali zato imam Canvu!

Ne moraš biti grafički dizajner da bi napravio/la privlačan dizajn za svoje Facebook i Instagram objave, postere i vizit kartice – jer sve to možeš uraditi putem Canva alata.Prođi s nama ove online instrukcije i na vrlo jednostavan način nauči kako da dizajniraš u Canvi.

Da li je poduzetništvo za mene?

Želite napraviti promjenu i zaokret? Nemate posao ili vam je trenutni rad za drugoga postao noćna mora? Opcija koja vam se konstantno mota po glavi je pokretanje vlastitog posla? Želite ući u svijet poduzetništva, ali niste sigurni jeste li vi prava osoba za to?

Vještine online prodaje

Online prodaja je sve više u porastu. Postoje tehnike koje vam mogu pomoći da uspješno prodate svoje proizvode online. Pridružite nam se na ovim online instrukcijama i saznajte kako efektno prodavati online.

Kako motivirati svoj radni tim?

Vodite tim i ponekad vam se čini da je teško održati motivaciju zaposlenih na zadovoljavajućem nivou? Treba vam putokaz kako da na najbolji mogući način motivirate druge? Ove online instrukcije će vam pomoći u tome!

Kako kreirati motivacijski poster i kako ga prodavati?

23.11. - 29.11.2020. Putem jednostavnog i besplatnog softvera pod nazivom LibreOffice Draw pokazaćemo ti kako da svoje zamisli pretvoriš u djelo.

Poslovno dopisivanje sa primjerima na engleskom jeziku

Pomoći ćemo vam da naučite pisati poslovna pisma na našem jeziku, ali i pokazati kako to treba da izgleda na engleskom jeziku.