Edukacija

Iz udobnosti svoga doma pristupajte našim online instrukcijama namijenjenim početnicima u biznisu, ali i ostalim kategorijama polaznika.

Online instrukcije su originalni produkt i vlasništvo web stranice BeeZ,  kreirane na osnovu stručnog znanja i iskustva te prilagođene za jednostavno usvajanje.

Online instrukcije su pismene lekcije koje su dostupne na ovoj web stranici po danima (Dan 1, Dan 2…).

I nakon isteka radnog perioda od nekoliko dana, lekcije ostaju dostupne još naredne dvije sedmice, nakon završetka, tako da možete još 15 dana bez pritiska i kada vam odgovara prolaziti gradivo.

Instrukcije moderiraju saradnici BeeZ zajednice koji posjeduju stručna znanja iz zadane oblasti.Tokom perioda instrukcija polaznici imaju konstantnu E-mail podršku instruktora/ice.

NAČIN PRIJAVE:

Vaše lekcije postaju dostupne nakon što odaberete željenu edukaciju, popunite formu za prijavu i izvršite uplatu. Nakon toga, dobijate pristupnu šifru i pristup lekcijama.

Želimo vam ugodan boravak na našoj stranici i mnogo novih saznanja!

Za sve dodatne upite javite se na:

U nastavku (ispod) imate ponudu online instrukcija.

Kreativno pisanje

Maštaš o tome da pokreneš vlastiti blog, pišeš članke za svoju web i Facebook stranicu ili predstaviš svoje proizvode na kreativan način putem pisane forme? Na pravom si mjestu!

Bonton u poslovnom okruženju

Ako želite saznati kako da svojim ponašanjem, pojavom ili načinom odijevanja ostavite dobar dojam u radnom okruženju - pridružite nam se!

Kako motivirati svoj radni tim?

Vodite tim i ponekad vam se čini da je teško održati motivaciju zaposlenih na zadovoljavajućem nivou? Treba vam putokaz kako da na najbolji mogući način motivirate druge? Ove online instrukcije će vam pomoći u tome!

Kako kreirati motivacijski poster i kako ga prodavati?

Putem jednostavnog i besplatnog softvera pod nazivom LibreOffice Draw pokazaćemo ti kako da svoje zamisli pretvoriš u djelo.

Kako prodavati na Etsy platformi? (nedostupno)


Etsy je globalno poznata online platforma za prodaju ručno rađenih proizvoda.To je mjesto koje posjećuje veliki broj posjetilaca iz cijeloga svijeta. Saznaj kako da započneš svoju Etsy avanturu prijavom na ove online instrukcije! Čekamo te!

Javni nastup u poslovnom okruženju

Važno je znati savladati strah od javnog nastupa, naučiti ga kontrolirati i tako svoje poslovanje učiniti još boljim!

Storytelling ili kako naučiti pričati inspirativne biznis priče


Jedan od efikasnih marketinških alata za povezivanje sa kupcima jeste i Storytelling, odnosno pričanje nadahnjujuće biznis priče koja kupce treba da upozna sa brendom, motivira ih, zainteresira i potakne na akciju. Storytelling ima svoja pravila i može se naučiti. Zato vas pozivamo da nam se pridružite i da krenemo pričati priče zajedno!

Nauči pisati efektne reklamne tekstove za društvene mreže


Čini ti se da prolaze sati i sati dok bezuspješno pokušavaš osmisliti reklamni tekst za društvene mreže?Ali i kada tvoj osmišljeni tekst ugleda svjetlo dana ostaje nezapažen i publika ga uopšte ne doživljava?Došlo je vrijeme da naučiš nekoliko učinkovitih trikova koji će ti pomoći da pišeš reklamne tekstove sa lakoćom i bez stresa!