Kategorije
Članci

Bel Design Studio: Dizajn koji spaja prošlost i sadašnjost kreirajući uspomenu za sva vremena!

Kreativni dizajn koji tješi i uveseljava kupce širom Bosne i Hercegovine

USPOMENE SU VAŽNE

Uspomene. One su kao lagani povjetarac koji nas pomiluje kada nam se čini da je sadašnjost preteška.

Tada pronađemo neko mirno mjesto, zatvorimo oči i prepustimo se sjećanjima koja liječe, smiruju i bodre da nastavimo dalje. Taj lagani povjetarac nekada dođe u vidu poznatog mirisa, nečijeg osmijeha ili dodira, drage boje ili zvuka. Taj povjetarac vrlo često nas dodirne prizivajući u sjećanje likove dragih ljudi. Tada, odjednom, pred našim očima oživi njihov osmijeh, sjetimo se riječi koje su nam govorili, osjetimo njihov zagrljaj ili stisak ruke. Sve nam je to važno. I onda svaku tu uspomenu držimo još čvršće nastojeći da je sačuvamo zauvijek.

Ali, nažalost, nekada se dešava da nas dragi ljudi napuste iznenada, ostavljajući iza sebe veliku prazninu. Toliko toga smo htjeli uraditi s njima, ali jednostavno nismo stigli. I onda, baš tada, nam treba nešto što će pomoći da sklopimo novu slagalicu, uspostavimo most između prošlosti i sadašnjosti i opet nastavimo dalje.

A tu slagalicu je zaista moguće sklopiti. Zahvaljujući vještim znalcima kao što je naša mlada i poduzetna Belma iz Sarajeva koja radi upravo to: dizajnira neponovljive postere na koje slaže sjećanja na drage ljude, na njihove osmijehe, zagrljaje i zajedničke momente koje smo, nažalost, propustili.

Naravno, Belma je tu da zabilježi i sve sadašnje lijepe trenutke, koji će isto tako jednom biti nezaboravna uspomena.

Zato, nastavimo čitati dalje i saznajmo više o Belmi i njezinom kreativnom biznisu pod nazivom Bel Design Studio.

KREATIVNI DIZAJN KOJI TJEŠI I UVESELJAVA KUPCE ŠIROM BOSNE I HERCEGOVINE

Bel Design Studio je mali biznis koji od 2021. godine, svojim jedinstvenim posterima, portretima i karikaturama uveseljava kupce širom BiH. Ovaj mali biznis pod vodstvom kreativne dizajnerice Belme jednostavno čini velike stvari – povezuje nas ponovo sa dragim ljudima koji su nas u jednom momentu naspustitli i zauvijek otišli iz našeg života.

KAKO TO IZGLEDA?

Bel Design Studio u saradnji sa kupcem dolazi do detalja vezanih za osobu koja nam nedostaje, te kreira portret, oživljavajući tako njezino prisustvo. Na taj način nastaje spoj prošlosti i sadašnjosti te se ponovo uspostavlja emocija i kreira uspomena za sva vremena.

Osim ovih postera, Bel Design Studio kreira portrete i karikature koji su izvrstan poklon za rođendane i razne godišnjice. Zatim, u njihovoj ponudi su i posteri namijenjeni za uređenje enterijera, dizajnirani sa opuštajućim motivima koji će, zasigurno, uljepšati svaki životni prostor.

Tu su i nezaobilazni, ali i najslađi, baby posteri koji će zabilježiti sve one bitne trenutke – od trudničkh dana do bebinih prvih trenutaka.

PROFESIONALNOST, POSVEĆENOST I BRIGA O KUPCIMA

Bel Design Studio svome radu pristupa profesionalno, uz topao pristup i izvrsnu komunikaciju sa svojim kupcima. Svaki proizvod je kreiran sa mnogo posvećenosti i detalja i može se primijetiti da je u njegovu izradu uloženo mnogo truda, znanja i iskustva.

Proizvod je uglavnom personaliziran i kupac u njegovoj izradi vodi glavnu riječ. Naravno, nakon što svi detalji budu usaglašeni, pristupa se izradi , a potom šalje poštom na adresu kupca.

U nastavku pogledaj nekoliko fotografija koje potvrđuju Belmin odličan rad i posvećenost.

KAKO IH PRONAĆI?

Bel Design Studio nalazi se u Sarajevu, a njihov rad potražite na Instagram stranici, gdje možete pogledati ponudu te ih kontaktirati ukoliko želite naručiti ili saznati više o proizvodima.

POSJETI BEL DESIGN STUDIO!

KUPCI SU ZADOVOLJNI I IMAJU SAMO RIJEČI HVALE!

Bel Design Studio krase pozitivni utisci kupaca o čemu svjedoče i njihovi komentari:


”Sve pohvale za Vaš rad, želim još više uspjeha i dobrog rada”


”Preuzeta slika, savršena je stvarno. Hvala Vam mnogo. Ljepša je dosta uživo.”


”Poštovana Belma, mnogo Vam hvala. Karikatura je divna. Svakako ću Vas preporučiti svima koji budu tražili ovakav vid poklona. Izuzetno ste ljubazni i susretljivi.”


Ovo je samo mali uvid u ono što Bel Design Studio jeste. Nadamo se da smo vam dali inspiraciju kada budete, naredni put, tražili poklon za dragu osobu.

___________________________________________