Kategorije
Članci

Crtice iz Ajlinog dnevnika (6. dan): Romantika još uvijek postoji!

Divno je znati da u ovom vremenu postoje mladići koji su romantični. Koji svojim ljepšim polovinama pažljivo biraju poklone.

Još jedna slika dobija obrise kakve sam i zamislila. Taj završni dodir je nekako i najuzbudljiviji jer će otkriti sve nedostatke ako postoje, ali i istaknuti i ono najljepše, što je bila i prvobitna zamisao.

“Da, to je to!” – pomislih.

Još da je obučem i smjestim u ram da cjelokupna slika bude gotova.
No, prije toga ide završni sloj laka u spreju. On daje baršunasti odsjaj samoj slici, kao neki čarobni sjaj na kraju. Više bih ga uporedila sa čarobnim štapićem alu folije. Nakon nekoliko minuta sušenja, stavljam sliku u ram. Izgled rama je već odabran jer i to bude dio onih prvobitnih dogovora.

Uvijek pitamo kupce da li žele neki poseban ram, ali i od postojećih koje imamo, ponudimo da sami izaberu. Na taj način još više učestvuju u svemu i osjećaju se u potpunosti dijelom cijelog procesa.

Svaki rad je priča za sebe i svakom pristupamo ozbiljno i profesionalno. Ne rekoh da je ovdje riječ o onoj novoj slici sa tekstom Dine Merlina. Stvarno je posebna jer me sama ideja oduševila. Divno je znati da u ovom vremenu postoje mladići koji su romantični. Koji svojim ljepšim polovinama pažljivo biraju poklone. Koji cijene i podržavaju ručne radove. Najlakše je otići u tržni centar i kupiti nešto.

Naručujući ručno rađene poklone, govori da ste odvojli vrijeme da nađete poklon i vrijeme da osmislite izgled i još da time podržavate nečiji rad i kreatvnost. S ovakvom omladinom možemo biti ponosni.

Nakon slanja prvih fotografija ovom mladom čovjeku, dobili smo more komplimenata i izraze oduševljenja. Sam izgled folije u kombinaciji sa srebrenim ramom, širine oko 5cm, izgledao je nevjerovatno. Već vidim oduševljenje i njegove djevojke i jedva čekam povratne informacije. Naša komunikacija se ne završava ovdje. Uvijek, ali baš uvijek čekamo da nam kupci jave reakcije, većina šalje i fotografije tako da na kraju svi budemo sretni i zadovoljni što i jeste cilj cjelokupne ove priče.

Isporuka je tek za nekoliko dana, tako da sliku još nećemo objavljivati. Prvo je mora vidjeti ona za koju je i namijenjena.

A zaboravila sam vam reći tekst pjesme ide ovako:”Ti si moje srce, ti si sve u mom životu…” Zapravo to je prevod.
Da li vam je poznato: “Ente kalbi, ente kullun fii hajati…“

Vaša Ajla


Ako i vi želite predstaviti svoj rad putem BeeZ-a, javite nam se putem sljedeće FORME