Kategorije
Moja BeeZ priča

Moja Alu radionica: Najfinija osjećanja pretočena u sliku!

Proces izrade jedne slike na alu foliji je dugotrajan, precizan i zahtijeva puno strpljenja i ljubavi.

Postoje ljudi, kreativci, koji znaju da prenesu najfinija, unutrašnja stanja na svoj rad i učine da se osjetite posebno.

Jednostavno, kada gledate proizvod koji su napravili, ne možete ostati ravnodušni.

Takav slučaj je i sa mladom i poduzetnom Ajlom Ašćerić iz Vogošće, koja kreira jedinstvene, ručno izrađene slike koristeći alu foliju.

Proces izrade jedne slike na alu foliji je dugotrajan, precizan i zahtijeva puno strpljenja i ljubavi.

Samim tim, predmet koji Ajla napravi ima neprocjenjivu vrijednost i nosi jedinstven pečat.

Ajla je svoj kreativni rad odlučila predstaviti na Facebook stranici Moja ALU radionica, što je vrlo brzo izazvalo pažnju posjetilaca, a Ajline slike su, za kratko vrijeme, krasile domove prvih kupaca.

Motivi koje možete vidjeti na Ajliim slikama su kaligrafija, cvijetni motivi, stari bosanski motivi, ali i motivi nastali po željama kupaca.

Što se tiče reakcije kupaca one su i više nego dobre. Kupci kažu da su sve Ajline slike izuzetne i da je teško izdvojiti onu najbolju.

Ako još uvijek niste posjetili stranicu Moja ALU radionica, učinite to još danas. Pronaći ćete puno jedinstvenih predmeta koje ćete poželjeti imatu u svome domu.

Ajli se možete javiti putem njene Facebook stranice, na e-mail: alu.radionica@hotmail.com, Instagrama ili putem telefona: 062 986 782