Kategorije
Moja BeeZ priča

Moja BeeZ priča: K king design – unosi toplinu u svaki vaš kutak

Istina je da sve što rade izaziva pažnju unoseći toplinu i šarm u svaki naš životni kutak. Ovaj brend je iz Mostara, a u nastavku otkrijte sve detalje i uživajte…

Od danas čvrsto vjerujemo da su bajke stvarne i da postoje male vrijedne vile koje za nas kreiraju čudesne, preslatke i zabavne stvari, a sve sa jednim razlogom –  da nas obraduju i izmame nam osmijeh.

Da, povjerovat ćete i vi u bajke čim vam otkrijemo jedinstvene predmete koje kreira brend K king design.

Istina je da sve što rade izaziva pažnju unoseći toplinu i šarm u svaki naš životni kutak.

Ovaj brend je iz Mostara, a u nastavku otkrijte sve detalje i uživajte…

Kako je nastao K king design?

K king design je radionica koja je, na samom početku, proizvodila privjeske za ključeve, da bi postepeno rasla ostavljajući iza sebe bogatu ponudu ručno rađenih proizvoda. Ova radionica laserskim rezanjem i graviranjem nemetala ispunjava želje svojih kupaca te se danas može pohvaliti sa ozbiljnim i jedinstvenim projektima kao što su izrada didaktičkih igračaka i poklona za sve generacije.

Planiraju da u skorijoj budućnosti obogate svoju radionicu sa novim mašinama te svoj rad stave u okvire malog biznisa. Ovo nas posebno raduje jer znamo da će nas i dalje obasipati svojim izvrsnim proizvodima.

Šta nam ovaj brend nudi?

Sve što K king design napravi naprosto oduševljava. Njihov asortiman je zaista bogat, ali ono što posebno izdvajamo jeste:

– drvene ploče sa abecedom uz mogućnost umetanja slova
– drvene mape (mogućnost umetanja gradova, država i kontinenata)
– peresonalizirane ploče za dječake i djevojčice
– personalizirane slagalice i satovi
– drvene kasice
– etikete za male i velike biznise, ali i još mnogo toga

ploča sa slovima
drvene mape

Svi proizvodi su ručno rađeni, od prirodnog materijala i sigurni su za djecu

Kome su proizvodi namijenjeni?

K king design svoje proizvode je namijenio svima koji žele unikatnim poklonom obradovati drage ljude. Posebno želi unijeti radost u srca djece. Naravno, njihove proizvode, a posebno didaktičke igračke, mogu koristiti i odgojno – obrazovne ustanove jer pored zabavne imaju i edukativnu svrhu čime se ostvaruje višestruka korist za dijete.

sat drveni
ploča za djevojčice

Šta kažu zadovoljni kupci?

Gdje ih možete pronaći?