Kategorije
Članci

Baby Dream – Sanelin mali biznis koji brine da bebe budu ušuškane i sretne!

Kada zavirite u ovu bogatu ponudu nećete moći ostati ravnodušni. Preplavit će vas osjećaj nježnosti i jednostavno ćete poželjeti ostati u tome svijetu zauvijek.

Dolazak bebe u porodicu predstavlja pravu radost. Iščekivanje, nježnost i užurbane pripreme unose posebnu atmosferu u taj dom. Jer, sve treba da je spremno u trenutku kada to malo, umiljato biće dođe na svijet.

Pred roditeljima su slatke muke: Kako dočekati bebu?Gdje je smjestiti?Kako da sve bude udobno, nježno i toplo?A mi kažemo, to je bar lako! Jer postoje stručnjaci kao što je vješta Sanela Mustafić iz Srebrenika, koja brine baš o tome – da bebe budu ušuškane i sretne!

U nastavku saznajte više o ovoj spretnoj i vrijednoj poduzetnici…

Kako je nastao brend Baby Dream?

Sanela Mustafić iz Srebrenika je prije šest godina počela sa dizajniranjem i izradom proizvoda za bebe. U početku, to je bio samo hobi, da bi s vremenom nastao ozbiljan biznis koji danas uspješno djeluje kao registrirani obrt.

Saneli je puno pomoglo znanje koje ima, s obzirom da je završila srednju tekstilnu školu – zvanje krojač.

Vrlo brzo, zahvaljujući Sanelinom stručnom i kreativnom umijeću, kupci su saznali za njezine proizvode, tako da Baby Dream svakoga dana ima pune ruke posla. Naime, adrese na koje stižu ovi divni proizvodi nalaze se po cijelom svijetu što dodatno potvrđuje njihov kvalitet.

Šta se nalazi u Baby Dream ponudi?

Kada zavirite u ovu bogatu ponudu nećete moći ostati ravnodušni. Preplavit će vas osjećaj nježnosti i jednostavno ćete poželjeti ostati u tome svijetu zauvijek.

Definitivno, kada bi bebe progovorile, vjerujemo da bi potvrdile udobnost o kojoj govorimo.

U ponudi se nalaze: gnijezda za bebe, oprema za krevetiće, jastučići, posteljina za bebe i torte od pelena.
Također, pored navedenog, Sanela izrađuje i proizvode za odrasle kao što su posteljine, dekorativni jastučići i paravani.

Svi proizvodi su ručno rađeni uz izbor najkvalitetnijih materijala. Naime, od materijala u obzir dolazi samo 100% pamuk, a za punjenje se koriste antialergijske silikonske kuglice kao i koflin. Upravo, zahvaljujući koflin vlaknima Baby Dream proizvodi su mekani, lagani i topli.

 

Gnijezdo sa jastučićem i jorganom
Gnijezdo sa posteljinom i zaštitnom pletenicom
Torta od pelena
Baby Dream proizvodi su ručni rad.
Sačinjeni od 100%pamuka. Udobni i sigurni za bebe.

Kome su proizvodi namijenjeni?

Prije svega, Sanelina ponuda namijenjena je bebama! Međutim, dok bebe narastu, za njih će kupovinu obaviti njihovi roditelji.
Najljepše od svega jeste da su bebe omiljena bića svima, tako da među Baby Dream kupcima nalaze se, ne samo njihovi roditelji, već i nene, djedovi, tetke, dajidže, ujne, strine, komšinice… i da ne nabrajamo dalje. Jednostavno svi žele uzeti učešća u darivanju!
Jer bebe nas povezuju i čine čuda, zar ne?

 

Baby gift box
Oprema za krevetić

Šta kažu zadovoljni kupci?

Gdje možete pronaći više o Baby Dream proizvodima?