Kategorije
Članci

Heklane torbe: Udobne, romantične i apsolutni hit ovoga ljeta!

Heklana torba je torba izrađena od prirodnih materijala, ugodna je na dodir i dolazi u različitim bojama.

Znamo da outfit svake žene ne može bez torbe. Torbe će upotpuniti svaki izgled, naglasiti detalje i, naravno, imaju svrhu da u njih smjestite sve one sitnice bez kojih ne možete.

A ako tražite torbu udobnu i ugodnu na dodir onda ne propustite baš ovoga ljeta nabaviti za sebe jednu heklanu torbu sa kojom definitivno nećete pogriješiti.

Heklana torba je torba izrađena od prirodnih materijala, ugodna je na dodir i dolazi u različitim bojama, a što vam dodatno daje slobodu za kreiranje različitih odjevnih kombinacija.

Heklana torba je i ručno rađena tako da imate mogućnost dogovarati njezin izgled, veličinu i sve ono što smatrate bitnim.

Kakve sve torbe možete pronaći na Craft Time platformi saznajte u nastavku:

VELIKA, PROSTRANA I LAGANA

Naprimjer, Handmade by Dinamios u svojoj ponudi ima torbe za različite prilike, a ona koja je zanimljiva jeste velika torba u kojoj možete ponijeti skoro baš sve!

Ovo je torba koja nudi prostranost, velika je, a opet lagana.

Uklapa se u svaki stajling, posebno uz neku lepršavu ljetnu kombinaciju.

JEDNA ZA POSLOVNI LOOK

Ako tražite torbu za neku formalniju priliku, definitivno, naš prijedlog je torba brenda ZARKA rukotvorine, koja svojim besprijekornim izgledom, jasnim i oštrim konturama odlično ide uz poslovni look.

LJETNI LAGANI RUKSAK

Jednako privlačni su i heklani ruksaci. Dolaze u raznim bojama, a lagani su i praktični za nošenje. Naš prijedlog za ovogodišnji heklani ruksak, koji jednostavno morate imati u svojoj ljetnoj kolekciji, jeste ruksak od brenda Handmade dreamsss koji dolazi u pravoj ljetnoj boji.

PRAKTIČNA I ELEGANTNA

Spoj praktične upotrebe i elegancije nudi nam torba nastala u radionici brenda Heklarenje by Vanesa.

U nju možete staviti sve što vam treba, a opet biti elegantni i drugačiji.

ZA DUGE LJETNE ŠETNJE

A za svakodnevne šetnje, tu je heklana torbica brenda Mirkina razonoda. Praktična, sa dugačkim kaišem koji možete nositi na ramenu ili dijagonalno. U svakom slučaju sigurno ćete biti drugačiji.