Kategorije
Moja BeeZ priča

Moja BeeZ priča: Design by Amina – jedinstveni ručni rad koji će vas osvojiti na prvu!

Sreća pa postoje kreativci kao što je naša Amina Frlj iz Sarajeva, koja uspješno vodi brend Design by Amina kreirajući modne dodatke koji su jedinstveni i neponovljivi.

Složit ćete se da je danas sve teže pronaći odjevni predmet ili modni dodatak koji je unikatan, poseban i personaliziran baš po vašem ukusu. Danas nam se nudi mnogo toga, ali nažalost, sve je uniformisano ne dopuštajući da se istaknemo i budemo drugačiji.

Sreća pa postoje kreativci kao što je naša Amina Frlj iz Sarajeva, koja uspješno vodi brend Design by Amina kreirajući modne dodatke koji su jedinstveni i neponovljivi.

Ovo zvuči primamljivo, zar ne? U nastavku saznajmo sve o ovome brendu…

 Kako je nastao brend Design by Amina?

Design by Amina je brend nastao iz potrebe da se ponudi nešto drugačije i unikatno našim bh. damama. Amina je počela sa radom 2013. godine i na početku sve je bilo samo hobi. Međutim, danas ona ima ozbiljne planove, i s obzirom da je trenutno nezaposlena, cilj joj je da ovaj već sada uspješan posao stavi u okvire malog biznisa.

Nakit koji izrađuje je unikatan i uvijek nastaje samo jedan primjerak, tako da ponavljanje nije moguće. To ovome brendu daje posebnu notu čineći ga poželjnim za sve one dame koje žele biti zapažene i posebne. Iza Amine je preko 450 jednistvenih radova, što govori u prilog činjenici da su dame prepoznale njen rad i da njene proizvode rado kupuju.

Šta se nalazi u ponudi?

Brend Design by Amina nudi ručno rađene predmete od tkanine, kao što su: ogrlice, broševi, rajfovi, dekice i jos mnogo toga.

 
 
Ogrlica Design by Amina
facebook.com/designbyamina
ogrlica ljubičasta
facebook.com/designbyamina
plavi broš
facebook.com/designbyamina

Ovaj brend nosi etiketu unikatnosti te je svaki primjerak izrađen ručno.

Dodaci pristaju uz svaki outfit

Dodaci se mogu kombinirati sa različitim odjevnim stilovima i kombinacijama. Pa tako iz široke palete ogrlica možete odabrati onu koja će se uklopiti u vaš večernji izlazak, dnevni look ili pak sportski i ležeran stil.

elegantna crna ogrlica
večernja elegancija
ogrlica od tkanine crvena
dnevni look
ogrlica od tkanine
ležerno i razigrano

Proizvodi brenda Design by Amina su nešto što bi svaka mala ili velika dama trebala imati u svojoj kutiji za nakit. Zato vam toplo preporučujemo da ih posjetite i odaberete nešto za sebe.

Šta kažu zadovoljni kupci?

utisci kupaca

Gdje ih pronaći?