Kategorije
Članci

Zemlja čuda – mjesto koje će unijeti toplinu u vaše srce!

Korištenjem dekupaž tehnike svaki predmet postaje jedinstven i drugačiji.

Jeste li čuli za Zemlju čuda?

To je mjesto u kojem nastaju jedinstveni ukrasni predmeti koji će vas na prvi pogled privući i oduševiti.

Tu nesvakidašnju Zemlju čuda vodi kreativna Alisa iz Jelaha koja uživa u kreiranju unikatnih predmeta, a njeni radovi, već na prvi pogled, izazivaju toplinu oko srca i izraz oduševljenja.

Alisa maštovitim oslikavanjem predmetima daje jednu potpuno novu dimenziju. Svoje radove predstavlja na Facebook stranici pod nazivom HOBBY STUFF ”Zemlja čuda” i zaista sve što vidite tamo izgleda čudesno.

Korištenjem dekupaž tehnike svaki predmet postaje jedinstven i drugačiji. Ova tehnika iziskuje puno strpljenja i truda, a Alisine spretne ruke i dokazani kvalitet daju do znanja da je ona pravi znalac u svome poslu.

Alisini kupci su svi oni koji vole ručni rad i cijene unikatne predmete, a dodatna prednost u Zemlji čuda jeste i mogućnost izrade predmeta po želji kupca.

Iz njihove ponude izdvajamo:

Zemlja čuda je po svemu čudesna, pa tako ne smijemo izostaviti i nedavno pokrenut projekat u Zemlji čuda pod nazivom “Vakuf rahle”

Naime, projektom je predviđeno da kupnjom rahli (stalka za čitanje) svaki kupac može podržati vakuf za džamije i mesdžide, podržati sve one na putu izučavanja Kur'ana i islama, dati poklon hafizima i hafizama te obradovati i djevojke/žene koje su odlučile staviti hidžab.

Svakako, ukoliko i vi želite biti dio ovoga projekta ili jednostavno želite nešto iz Alisine ponude, posjetite Zemlju čuda na Facebook stranici, pozovite ih putem telefona 061 032 134 ili im se javite na e-mail:

Zemlja čuda vas čeka!