Kategorije
Članci

Moja ALU radionica – priča koja se voli!

Sretni smo što je Moja ALU radionica dio BeeZ priče i veseli nas svaka dalja saradnja sa ovom vrijednom i optimističnom ekipom.

Od samih naših početaka Moja ALU radionica je s nama.

Vlasnica ove radionice, naša draga Ajla, vrlo brzo je pokazala želju i volju da sarađuje s nama, raste i napreduje. Ajlu još uvijek nismo lično upoznali, ali svaki put kada kominiciramo ili sarađujemo s njom imamo osjećaj da se jako dugo poznajemo.

To je taj duh koji ima Ajla i koji je u potpunosti prenijela na svoj mali biznis. Neposrednom komunikacijom i sa jednostavnim prisutom svakome Ajla je osvojila srca mnogih.

Sa Moja ALU radionicom smo imali niz saradnji. Predstavili smo ih na samom početku u našoj rubrici Moja BeeZ priča te saznali o čemu Ajla kao poduzetnica razmišlja dajući joj priliku da iznese svoja razmišljanja kroz poduzetnički dnevnik koji smo objavljivali na BeeZ-u.

Moja ALU radionica i dalje neumorno radi. Mnogo je pomaka i novih stvari i njihovoj ponudi, od čega izdvajamo:

 

Za Moja ALU radionicu pripremili smo kratki promo video koji možete pogledati ispod:

 

 

Sretni smo što je Moja ALU radionica dio BeeZ priče i veseli nas svaka dalja saradnja sa ovom vrijednom i optimističnom ekipom.

______________

Na ovaj način BeeZ pruža podršku odabranim malim biznisima, prati ih od prvog kontakta sa BeeZ-om, pa sve do danas i ubuduće. To je naša misija i zadatak u kojem zaista uživamo.

Komentariši